sunnuntai 1. tammikuuta 2023


Hyvää uutta vuotta 2024 sinulle Reipas Ryhti-blogini lukija! 


Kulunut vuosi sujui ahkerasti töitä tehdessä, kiitos luottamuksesta ja aktiivisista päivistä! Kotikäynnit olivat suuressa roolissa viime vuonna, ja teen niitä todella mielelläni jatkossakin. Siikaisissa jatkan Kansalaisopiston kautta Ikinuoret-ryhmäni ohjaamista 8.1-8.4.2024, olet tervetullut mukaan! Viikottain harjoittelemme lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja venyttelemme liikuntahallilla osoitteessa Hallitie 1, 29810 Siikainen. Tärkeässä roolissa on ehdottomasti myös sosiaaliset kontaktit ja rento mukava, noin kahdenkymmnen hengen ikinuori porukka.

Reipas Ryhdin työhyvinvointietuihin tulee vuonna 2024 Epassin lisäksi Smartum. Jos työnantajasi tarjoaa näitä etuja, voit käyttää niitä meillä.

Fysioterapialiitto uutisoi loppuvuodesta 2023 fysioterapiaan haettavasta kotitalousvähennysmahdollisuudesta, ollaan kuulolla miten asia etenee.

Liikunnallisia ja mukavia hetkiä, tervetuloa Reipas Ryhtiin, terveisin Heli




 Hyvää uutta vuotta 2023 ja kiva kun löysit tänne blogiini!

Edellinen vuosi oli poikkeuksellinen koronan myötä, mutta siitäkin selvittiin. Kiitos kaikille ymmärryksestä, hoitoaikoja porrastettiin ja maskeja käytettiin sujuvasti. Ohjaamaani Ikinuoret-ryhmäänikin pääsin ohjaamaan muutamaa valtion ohjeistamaa koronataukoa lukuunottamatta, johtuen kokoontumisrajoituksista. Rajoitusten poistuttua pääsin taas myös hoitolaitoksiin kotikäynneille, mikä on eritäin tärkeä palvelu tarjottavaksi. Työnantajat ovat selvästi alkaneet tarjota työhyvinvointietuja entistä enemmän, siitä hyvänä esimerkkinä E-passi, joka on käytössä myös minun yrityksessäni. Muistathan käyttää etuasi, voit tarkastaa saldosi sovelluksestasi, ja maksaa sillä hoitoja. Kelakorvaukset poistettiin joulukuussa 2022, mutta kaikki vuoden 2022 lähetteellä luonani aloittaneet saavat korvaukset ja neuvon tottakai asiassa. Onneksi muutoksesta huolimatta fysioterapiaan pääset ilman lähetettäkin.


Työn vastapainona vapaalla luonnossa liikkuminen ja perheen kanssa vietetty aika korostuivat, mikä oli hienoa. Vesijuoksu uimahallissa, kylmävesiuintipulahdukset järvessä sekä hiihto olivat mieluisia lajeja tutumpien kuntosalin ja lenkkeilyn lisäksi. Ensi kesän tavoitteeksi olen ottanut neljännen puolimaratonin, jonka ystäväni järjestää Siikaisissa, tervetuloa kaikki mukaan elokuussa! Tapahtumaan liittyen saamme varmasti lisätietoja lähempänä.

Liikunnallista ja oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille ja tervetuloa Reipas Ryhtiin! 

Toivottelee Heli