lauantai 1. syyskuuta 2018

Moi!

Joulukuu etenee kovaa vauhtia, kuun alussa olin todella mielenkiintoisessa Kalevalaisen Jäsenkorjauksen täydennyskoulutuksessa Porin Yyterissä (kaksi kuvaa alla). Vähän aikaisemmin marraskuulla järjestettiin Satakunnan keskussairaalassa Porissa koulutusta syöpähoitojen jälkeisen turvotuksen hoidosta ja kuntoutuksesta.

Ota yhteyttä jos kaipaat lahjakortteja jouluksi, voin toimittaa tai sovitaan noudosta ihan jouluaatonaattoon saakka. Olen vielä ensi viikolla töissä, sekä studiolla että yrityskäynnillä,  tavoitat minut parhaiten viestillä lahjakortteihin/ajanvaraukseen liittyen numerosta 040- 5643765.

Rentouttavaa joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta kaikille ja kiitos hyvästä yhteistyöstä! Tämä vuosi on ollut todella antoisa, opettavainen ja sisältänyt hienoja kohtaamisia. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Valkeaa joulua kovasti odotellen, Heli

Ps. Vietän joululomaa lasten kanssa ja palaan sorvin ääreen jälleen 3.1.2019








Mukavaa marraskuuta! Isänpäivä lähestyy, lahjakortteja saatavilla <3





Hyvää syksyä ja mukavaa alkanutta syyskuuta!

Työt on lähteneet hyvin käyntiin helteisen kesän jälkeen. Toivottavasti sinullakin on ollut aikaa nauttia harvinaisen lämpöisestä kesästä ja viettää vapaata mieluisien asioiden parissa:)

Minut tavoitat parhaiten tekstiviestillä ja sähköpostilla, puheluihin vastaan soittamalla myöhemmin takaisin.

Kiva kun poikkesit blogissani, terkuin Heli <3

Ps. Alla kuvia syksyisiltä pyörä- ja metsäretkiltä täältä Siikaisten luonnosta :)